Top

NDËRTIM

Kompania Lirimi është themeluar në vitin 2000, si një prej aktorëve kryesore në Kosovë në fushën e projektimit, rikonstruktimit, ndërtimit dhe zbatimit të projekteve në ndërtim.

MERMER & GRANIT

Sektori për përpunimin e mermerit dhe granitit, filloi punën në vitin 2003 ,sot një fabrikë bashkëkohore në përpunimin e gurëve, mermerve dhe graniteve.

DYER & DRITARE

Lirimi është ndërmarrje e specializuar në fushën e prodhimit të dritareve të plastikës dhe llojeve të ndryshme të profilave si Rehau, Brugmann etj.

AMBALAZHE NGA LETRA

Duke parë mungesë të kësaj veprimtarie në treg, ne vendosëm që të fillojmë me këtë veprimtari. Pas shumë hulumtimeve dhe investimeve ne arritëm që në muajin Shkurt të vitit 2014 të fillojmë me prodhime nga letra.

100

PROJEKTE

Rreth 100 projekte të përfunduara me sukses, korrektësi, dhe precizitet të jashtëzakonshëm.

15

VITE PËRVOJË

Kompania Lirimi operon tashmë që 15 vite në të gjitha territoret e Kosovës, duke kryer me sukses projekte të llojeve të ndryshme.

100

ANTARË

Rreth 100 antarë të kualifikuar për lëmi të caktuara, ku përfshihen arkitekt, inxhinier, kontabilist, menaxherë, ekspertë sigurie, puntorë, etj.

Projektet e fundit

Plant-PNG-Image

Njoftimet e fundit