Citadela

Citadela

Kompanisë LIRIMI iu kanë besuar punët për ndërtimin e objektit afarist-banesorë P+6 në Klinë. Vlenë të ceket se përmbushja e kontratës dhe shërbimeve gjithmonë kanë qenë të përmbushura me afate konkrete, prandaj kemi kënaqësin që partnerëve dhe institucioneve të iu referojmë kompaninë LIRIMI si partner serioz dhe kualitativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*