Arbëri-NS

Arbëri-NS

LIRIMI ka përfunduar punët e vrazhda si nënkontraktor i yni në Ndërtimin e Palestrës së Sporteve në Malishevë, me cilësi të lartë dhe në afat kohor të kënaqshëm, pra ne e konsiderojmë kompani serioze dhe efektive në punë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*