Albi-Moni SH5

Albi-Moni SH5

Kompanisë LIRIMI iu kanë besuar të gjitha punët për ndërimin e objektit afarist-banesorë me investim nga “Albi-Moni SH5 shpk” në lagjen Tophane. Të gjitha punët e përfunduara janë kyer me kualitet të lartë sipas normave teknike me dinamikën e planifikuar, dhe në afat të paraparë në marrëveshje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*