1
FATURIMI
Kujt i bëhet faturimi?
2
DËRGESA
Ku bëhet dërgesa?
3
PAGESA
Konfirmo porosinë

Informatat e Blerësit

Faturimi

Dërgesa

Keni kupon zbritje?

Have a coupon? Click here to enter your code

Informata rreth pagesës

Pagesa e produkteve është krejtësisht e sigurt. Në rast pagese me kartë krediti, ajo bëhet në faqen e internetit të partnerit tonë Procredit Bank Kosovo. Kjo do të thotë që asnjë informacion bankar në lidhje me ju nuk transmetohet përmes dyqanit në internet. Detajet e kartës suaj të kreditit janë të enkriptuara duke përdorur protokollin Secure Socket Layer dhe nuk transmetohen asnjëherë me tekst të qartë në rrjet. Pagesa bëhet direkt në bankë. Ne nuk kemi qasje në detajet tuaja dhe nuk i mbajmë ato në server, prandaj ato kërkohen përsëri sa herë që bëni një transaksion të ri në faqen tonë

  • Pay with cash upon delivery.

Ne respektojmë informacionet & privatësin tuaj!
Përmbledhje e Porosisë
1
Qese letre 25cm x 15cm - E bardhë
Qese letre 25cm x 15cm - E bardhë× 1
-
+
1.80 x
Subtotal 1.80 
ShippingEnter your address to view shipping options.
Tax 0.00 
Total 1.80