Media

Kompania Lirimi shënon 18 vjetorin e themelimit

Të nderuar punëtorë, bashkëpunëtorë, dhe afaristë të biznesit!

Sot kompania jonë shënon 18 vjetorin e themelimit. Pas shumë sakrificave dhe punës së palodhshme jemi krenar që jemi shpërblyer me arritjet e kompanisë sonë.

Ju faleminderit të gjithëve për përkrahjen e vazhdueshme!