Politika Privatësisë

Kush jemi ne?

LIRIMI është një kompani vendore që operon në vendin tone që nga viti 2000. Kompania Lirimi vepron në sektore të ndryshme të industries, por kryesisht në sektorin e ndërtimit dhe prodhimit. Për informata shtesë ju lutemi drejtohuni në:

Web: www.lirimi.com
Email: info@lirimi.com
Adresa: 24000, rr. Imer Krasniqi p.n., Malishevë, Kosovë.
Telefon: +383 49 111029

Të dhënat që mbledhim, dhe arsyet pse.

Komentet

Kur një vizitor bënë një koment në uebsajtin e kompanisë, ne mbledhim të dhënat e kërkuara nga forma që keni plotësuar, IP adresën e vizitorit, si dhe agjentin e shfletuesit të internetit që të na ndihmojë për të dalluar spam-in.

Një “varg I automatizuar” (që ndryshe quhet: hash) që krijohet nga email adresa juaj, mund të ndahet me shërbimin Gravatar nëse ju e përdorni. Politika e Privatësisë për Gravatar mund të gjindet këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas aprovimit të komentit tuaj, foto e profilit tuaj mund të shihet nga publiku brenda kontekstit të komentit tuaj.

Media

Nëse ju ngarkoni fotografi në uebsajt, ju nuk mund të ngarkoni fotografi që kanë të dhëna rreth vendndodhjes (EXIF GPS). Vizitorët e uebsajtit mund të shkarkojnë dhe të nxjerrin informata rreth lokacionit nga fotografitë e ngarkuara nga ju në uebsajt.

Format e kontaktit

Cookie-t (Cookies)

Nëse ju komentoni në uebsajtin tonë ju keni opsionin për ruajtjen e emrit, email adresës dhe uebsajtit tuaj në cookie. Këto ruhen për t’iu lehtësuar punën e juaj, pasiqë nuk keni nevojë të plotësoni informatat e juaja herën tjetër kur komentoni. Këto cookie ruhen për një vit.

Nëse ju keni një llogari në uebsajtin tone dhe ju hyni në llogari, ne do të vendosim një cookie të përkohshëm për të vendosur nëse shfletuesi i juaj i internetit pranon cookie-t. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe do të fshihet kur ju mbyllni shfletuesin.

Kur ju hyni në llogarinë tuaj në uebsajtin tonë, ne formojmë disa cookie që ju ruajnë informatat e llogarisë, dhe zgjidhjet që keni bërë në displej. Cookie-t që ruajnë informatat e llogarisë suaj ruhen për 2 ditë, ndërsa cookie-t e zgjedhjeve tuaja për një vit. Nëse ju zgjedhni opsionin “Më mbaj mend” (ang. Remember Me), identifikimi juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse ju shkyqeni nga llogaria juaj, cookie që përdoret për hyrje në llogari do të skadojnë.

Nëse ju ndryshoni ose publikoni një artikull, një cookie tjetër do të ruhet në shfletuesin tuaj. Kjo cookie nuk përfshinë të dhëna personale, por thjeshtë tregon ID e artikullit që keni edituar. Kjo cookie skadon pas 1 dite.

Përmbajtje e vendosur nga uebsajtet e tjera

Artikujt, faqet, në këtë uebsajt mund tëkenë përmbajtje nga uebsajtet e tjera (p.sh. video, fotografi, artikuj, etj.). Përmbajtja e vendosur nga uebsajtet tjera sillet në të njëjtën mënyrë sikur se vizitori të ketë vizituar uebfaqen tjetër.

Këto uebsajte mund të mledhin të dhëna për ju, të përdorin cookie, të integrojë shtesa të palës së tretë për mledhje të statistikave, dhe të monitorojë veprimet e juaja me atë përmbajtje, duke përfshirë monitorim të përmbajtjes nëse ju keni llogari dhe jeni të kyçur në llogarinë tuaj.

Analitika

Me kë ndajmë informatat rreth juve

Sa kohë i mbajmë të dhënat e juaja

Nëse bëni një koment, komentet dhe meta të dhënat e tij mbahen për një kohë të pacaktuar. Kjo është kështu që ne mund të njohim dhe të miratojmë çdo koment përcjelljes automatikisht në vend që t’i mbajmë ato në një radhë moderimi.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ka), ne po ashtu ruajmë të dhënat personale që ato japin në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund t’i shikojnë, modifikojnë ose fshijnë të dhënat e tyre personale në çdo kohë (përveçse nuk mund ta ndryshojnë emrin e përdoruesit). Administratorët e faqes mund ta shohin dhe ta redaktojnë atë informacion.

Cilat të drejta keni mbi të dhënat tuaja

Nëse keni një llogari në këtë faqe ose keni lënë komente, mund të kërkoni të merrni një skedar të eksportuar të të dhënave personale që ju mbajmë rreth jush, duke përfshirë çdo të dhënë që na keni dhënë. Ju gjithashtu mund të kërkoni që të fshijmë çdo të dhënë personale që kemi për ju. Kjo nuk përfshin të dhëna që janë të detyruara të mbajmë për qëllime administrative, ligjore ose të sigurisë.

Ku i dërgojmë të dhënat tuaja

Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen përmes një shërbimi të automatizuar të zbulimit të spameve.

Kontakti

Ju mund të na kontaktoni duke përdorur informacionin e mëposhtëm, ose përmes faqes sonë të kontaktit:

Email: info@lirimi.com
Tel: +383 49 111029