KLINA IV

Projektuar për të gjeneruar një gjallëri në rrugë, përbërja shumë dinamike e Nënë Terezës Zhvillimi qëndron në kryqëzimin e dy rrugëve shumë të frekuentuara të Klinës.

Me një hapësirë tregtare dhe rezidenciale prej 7,500 m2, skema synon të rimarrë një zonë të pazhvilluar më parë dhe prezanton komunitete të reja për të jetuar dhe punuar.

Blloku me shtatë kate, përmban dy kate me pakicë dhe 50 apartamente. Llojet e banesave janë në pjesën më të madhe njëkatëshe “përmes banesave” ose apartamente me kënd të dy anëve, ku banorët kanë një pamje të mrekullueshme nga qendra e qytetit të Klinës.

  • Lokacioni

    rr. Venet Bajrami, Mati 1, Prishtinë

  • Sipërfaqja

    16,000 m2

  • Katalogu