Kompleksi Blini IV

Kompleksi Blini III

Rreth Projektit

Informata
Madhësia
Lokacioni Mati 1 -Prishtinë
InvestitoriLIRIMI&ACL
Fillimi i Projektit Gusht 2018
Mbarimi i Objektit -
Katallogu

Projekte tjera

Objekti MINIMAX

Rreth Projektit

Ndërtimi i vrazhdë i objektit banesorë MINIMAX.

Informata
Madhësia
Lokacioni Arbëri - Prishtinë
InvestitoriMINIMAX
Fillimi i Projektit Prill 2018
Mbarimi i Objektit -
Katallogu

Projekte tjera

Kompleksi Blini II

Rreth Projektit

Ndërtimi i vrazhdë i objektit afarist-banesorë, si dhe kompletimi i këtyre pozicioneve: • Vendosja e dyerve dhe dritareve nga plastika.
 • Kryerja e punëve me mermer dhe granit.
 • Informata
  Madhësia
  Lokacioni Mati 1 -Prishtinë
  InvestitoriLIRIMI&ACL
  Fillimi i Projektit 2017
  Mbarimi i Objektit -
  Katallogu

  Projekte tjera