Fabrika e Ujit – Prishtinë

Rreth Projektit

Ndërtimi i vrazhdë i fabrikës së ujit, si dhe objektit të administratës.

Informata
Madhësia
Lokacioni Shkabaj - Prishtinë
InvestitoriKK Prishtinë
Fillimi i Projektit 2015
Mbarimi i Objektit 2016
Katallogu

Projekte tjera