Objekti afarist-banesorë Klinë 6

Rreth Projektit

Ndërtimi i vrazhdë i objektit afarist-banesorë, si dhe kompletimi i këtyre pozicioneve: • Vendosja e dyerve dhe dritareve nga plastika.
 • Kryerja e punëve me mermer dhe granit.
 • Informata
  Madhësia
  Lokacioni rrethi Nëna Terezë - Klinë
  InvestitoriLIRIMI
  Fillimi i Projektit 2016
  Mbarimi i Objektit 2018
  Katallogu

  Projekte tjera