Objekti afarist-banesorë Prizren

Rreth Projektit

Ndërtimi i vrazhdë i objektit afarist-banesorë, si dhe kompletimi i këtyre pozicioneve: • Kryerja e punëve me mermer dhe granit.
 • Informata
  Madhësia
  Lokacioni rrethi HIB - Prizren
  InvestitoriAda Invest
  Fillimi i Projektit 2017
  Mbarimi i Objektit -
  Katallogu

  Projekte tjera