Shërbimet

Ndërtim LIRIMI GROUP ka realizuar një sërë projektesh të larmishme dhe specifike, duke ndërtuar objekte të natyrës së shërbimeve, kantiere prodhimi, objekte magazinimi, strehimi, qendra biznesi, objekte dhe ambiente zbavitjeje. më shumë Mermer & Granit Sektori për përpunimin e mermerit dhe granitit, filloi punën në vitin 2003 , sot një fabrikë bashkëkohore në përpunimin e gurëve, mermerve dhe graniteve. Ne ju ofron mermer dhe granite nga vendi dhe mbarë bota. më shumë Dyer & Dritare LIRIMI GROUP ka filluar aktivitetin e saj ne fillim te vitit 2005 me fabrikimin dhe montimin e Dyerve dhe Dritareve nga plastika. më shumë Ambalazhe nga Letra Pas shumë hulumtimeve dhe investimeve ne arritëm që në muajin Shkurt të vitit 2014 të fillojmë prodhimin e ambalazheve, përkatësisht prodhimin e thasëve dhe qeseve nga letra. më shumë