KOMPLEKSI KLINA

OBJEKT AFARIST - SHUMEBANESORE | 2017 | KLINE

Informata per projektin

INVESTITORI:

LIRIMI & ACL

LOKACIONI:

KLINE

SIPERFAQE:

7,500 M2

E dizenjuar për të gjeneruar një gjallëri në rrugë, përbërja shumë dinamike e zhvillimit të rrugës “Nënë Tereza” kompleksi ndodhet në kryqëzimin e dy rrugëve shumë të frekuentuara të Klinës.
Me një hapësirë afarizmi dhe rezidenciale prej 7,500 m2, kompleksi synon të rifitojë një zonë të pazhvilluar më parë dhe të prezantojë komunitete të reja për të jetuar dhe punuar.

Blloku shtatëkatësh, përmban dy kate afarizëm dhe 50 apartamente.

Llojet e banesave janë në pjesën më të madhe 2 dhomëshe, të orientuara nga dy anë ku banorët kanë një pamje të mrekullueshme nga qendra e qytetit të Klinës.

Jetësoni idetë
tuaja!