Ne ndërtojmë të
ardhmen tuaj!

LIRIMI GROUP, me seli në Malishevë, sjell mbi 20 vite përvojë ndërtimi kombëtare dhe ndërkombëtare; me një reputacion për ofrimin e projekteve të mëdha dhe unike në sektorin e ndërtimit.

Kompania jonë u ka shërbyer klientëve për më shumë se dy dekada. Në atë kohë, ne kemi zbuluar se çelësi i suksesit të çdo projekti është të kuptuarit e nevojave dhe pritshmërive të klientit dhe më pas tejkalimi i këtyre pritshmërive.

LIRIMI_HOME_ICON
lirimi group

Investo në një
të nesërme më të mirë.

NDERTIM

MERMER DHE GRANIT

DYER DHE DRITARE

AMBALAZHE NGA LETRA

Duke filluar nga koncepti deri në përfundimin e projektit, tërë ekipi ynë i projektuesve, menaxherëve të projektit dhe drejtuesve me përvojë i bëjnë nevojat e klientëve tanë prioritet.

 

Ne kemi përvojë në një gamë të gjerë të projekteve, shërbimeve dhe përdorim praktika dhe teknika të avancuara për t’u siguruar që projektet e klientëve tanë përmbushin potencialin e tyre maksimal.

Projektet e realizuara
përgjatë viteve

OBJEKT AFARIST - SHUMËBANESORË

OBJEKT AFARIST - SHUMËBANESORË

OBJEKT AFARIST - SHUMËBANESORË

orto_icon_web
ORTO PAPER_Logo White_RGB

Investimi në një të nesërme më të gjelbër, së bashku.

ORTO është kompani e prodhimit të letrës e cila operon që nga viti 2014 si pjesë e Lirimi Group.

Si një nga kompanitë lider, ne kemi ofruar gamë të gjerë të produkteve me kualitetin superior, duke kontribuar në mënyrë të vazhdueshme në të mirë të natyrës dhe mjedisit!

A jeni gati për të
ndërtuar të ardhmen tuaj?