KLINA RESIDENCE

OBJEKT AFARIST - SHUMEBANESORE | 2019 | KLINE

Informata per projektin

INVESTITORI:

LIRIMI & ACL

LOKACIONI:

KLINE

SIPERFAQE:

11,400 M2

I vendosur në një parcelë trekëndore në dalje të qytetit të Klinës, kompleksi gjashtëkatësh është i përbërë nga dy “krahë” të lidhur.

Vëllimi i bardhë korrespondon me arkitekturën përreth, ndërsa pjesa me tulla përballë qytetit vendos një kombinim me kompleksin e ndërtuar me tulla në qendër të qytetit.
Niveli i përdhesës është i dedikuar për afarizëm, ndërsa apartamentet janë në katet e sipërme – të qasshme nga shkallët e brendshme dhe ashensori.

Jetësoni idetë
tuaja!