PRISHTINA E RE RESIDENCE

Objekt afarist banesore | 2022 | Rr. Holger Petersen, Prishtine

Informata per projektin

INVESTITORI:

LIRIMI & ACL

LOKACIONI:

Rr. Holger Petersen, Prishtine

SIPERFAQE:

20,000 M2

“Prishtina e re Residence” ndodhet në lagjen më të re të qytetit të Prishtinës – “Prishtina e re”, pranë aksit kryesor rrugor. Si rezultat, pozicionimi origjinal i projektit synohet të jetë afër rrugës, duke krijuar një oborr të brendshëm për një sërë qëllimesh, duke përfshirë privatësinë, sigurinë dhe krijimin e një parku për banorët e këtij kompleksi ndërtimi.

Kombinimi i tarracave dhe hapësirave krijon një fasadë dinamike duke zbutur linjat horizontale të objekteve.

Ky projekt synon të përdorë plotësisht cilësitë unike të vendndodhjes, duke përfshirë pamjet dhe ekspozimin ndaj diellit.

Prishtina e Re është projektuar në shtatë nivele me rreth 150 njësi banimi, me parking në bodrum dhe zona rekreative për përdorime të ndryshme.

Jetësoni idetë
tuaja!